Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägget är löst

Ett löskokt ägg

Lite mild kaviar därtill

Några skivor Delikatess

Allt nedsköljt med en god kopp té

Dagens frukost en fin ouvertyr på dagen




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-16 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP