Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsförändring



ville skriva vanligt
det vardagliga
sanna enkla

ändå kommer
kryptoniten
som bildar sprickor

så skrämmande
att ändra liv
och form

till det
jag aldrig
var förut










Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP