Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe, det va väldigt trångt igår


Bussen

intryckta står vi
små packade sardiner
andas långsamt ut




Bunden vers (Haiku) av ebbab
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 14:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, ja, träffande skrivet
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ebbab