Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dra in ge ut




lycklighet

att existera fri
i livsrörelsen

inga själsdräkter
inga rollutstyrslar

tro vad du vill
se det du beöver


livet älskar ändå alltid
att dra in nya andetag







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP