Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor

Plockade i rabatten
I väntan på sitt vatten
Sköra som glas
Prydligt i en vas
Kärlekens tecken
Växer vilt i häcken
Olika färgnyanser
Kärlekens chanser
Känner dofter av lycka
Som lite grönt får uttrycka




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde