Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber en liten bön för dig Aretha

 

 

Du kommer alltid vara nötta CD-fodral
På ett golv
Och lyriken nedkluddad i mitt block
bakgrunden till plugg,
Stereon i mitt flickrum
Vinyl 107, rattad
i mammas röda Nissan Micra

 

Och en rytm som alla jämnåriga
Inte riktigt fatta

 

 

Himlen ger och himlen tar,
Aaliyah
Himlen ger och himlen tar,
Amy
Himlen ger och himlen tar,
Whitney
Himlen ger och himlen tar,
Avicii
Himlen ger och himlen tar,
Prince
Himlen ger och himlen....tar
Drottningen av soul

 

 

och

 

 

I Say A Little Prayer for you




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-16 17:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Aretha Franklin är nog i himmelen
2018-08-17

    ej medlem längre
Arethas gudabenådade stämma finns i mitt och så mångas hjärtan, hennes enorma soul och uttryck. En fin hyllning! För övrigt tycker jag mycket om din bild av att himlen ger och himlen tar. Så känns det idag.
2018-08-16

  Hon kallar sig poet VIP
Ja, hur vet jag det? Vill du ha bevis? Precis som många andra vill ha bevis på.....ja kan du gissa?

Tro...återigen
2018-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du, Eagle Girl, att de är i himlen?
2018-08-16

    Örnflickan
Tänk vilken musik dom skapar tillsammans där uppe i himlen!
2018-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Too late, lady.
Det är ingen idé att be för de döda.
De är i himlen eller i helvetet.
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP