Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel-Haiku

 

 

 

jag vågar knappt se

dina mörka ögons djup

rädd bli avslöjad

 

tänker tankar om

ljuvligheter med din kropp

lever på ett hopp

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 18:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jag som kamouflerat mig o allt! ;)
2018-08-17

  Per Drysén
Avslöjad är du
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP