Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLADYRKAN ÄR AV SATAN

satan är själv en fallen ängel

givetvis vill han ha dyrkan

han lyckas faktiskt utöva

makt över judaskyrkan

han smyger så in irrläror

sånt som immuniserar

han hatar Jesus, som du gör

du där, som revolterar

 

LARZ GUSTAFSSON 16/8 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-08-16 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP