Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Romantik


Rendezvous

Tills du går, så blir jag kvar.
Står helt stilla, inväntande.
Dina lugna andetag, stillar sinnet.

Jag ler igen och lägger min arm om dig.
Drar dig intill mig, känner din värme.
Du suckar djupt och du lyfter din hand,
Smeker min kind.
Vi liksom smälter ihop!
Sammanfogas till ett.

"Vill inte gå än" säger du.
Vi blir kvar, ser till slut hur det börjar skymma.
Mörkret lägger sig sakta, vi kurar ihop ännu mer.
Tiden stannar....




Prosa av ~Leonardo~
Läst 602 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-16 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En magisk stund
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~