Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska någon behöva komma ut som hetero, gay, bi, politiker, skådis, punkare?


Komma ut ur garderoben - puss Pride

 

Tänk om jag kommer ut ur garderoben nu,

 

 

I en handduk knuten runt bröstet
Och en klump i halsen
Eller en fluga, som inte skulle göra någon
förnär

 

 

Eller i mina favvo jeans,
Ja, just dom med hål på knäna
Utan skärp,
Min favorit t-shirt,
som bomull i hjärtat

 

 

i högklackat, i sneakers
i bomberjacka
i kavaj

 

 

Vad gör sig bäst?

 

 

Till min frisyr
Rufsigt?
Eller fram med plattången?

 

 

Tänk om jag kom ut ur garderoben nu

 

Så här - som jag ÄR

 

 

 

 

Naken

 

 

Och inte bad om någon annans blick
egentligen, inte bad om någon annans
Jävla smakråd

 

 

När jag går ut på stan och kramar min älskling
i sin bästa outfit

 

 

btw

 

 

 

Hatten av för den

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-16 19:25



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Okej, helt upp till dig.
2018-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer i fortsättningen inte att läsa dina texter, så du behöver inte oroa dig.
Tack för alla trevliga stunder - trots allt.
2018-08-16

  Hon kallar sig poet VIP
Nej, faktiskt jävligt nöjd och stolt över denna - så det så! :)
2018-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Misslyckad provokation.
Jag kommer aldrig, oavsett vad ni säger eller skriver, att skriva under på Pride.
Jag är i min fulla rätt att uttrycka min åsikt.
Som INTE innebär att jag förkastar eller diskriminerar människor.
Jag står för heterosexual pride.
Eller hellre heterosexuell stolthet.
Sverige har blivit otäckt amerikaniserat.
Vi har faktiskt ett eget språk.

Nåja.
Åsiktsförtrycket mot alla som inte skriver under på PK-etablissemangets påhitt är massivt. Det märks.

Hej då, K.
2018-08-16

    ej medlem längre
Ja, alla har verkligen rätten och friheten att klä av sig naken och visa sig som den man innerst inne är, utan skam, utan att bli föremål för andras fördömanden.
2018-08-16

    ej medlem längre
Ja, alla har verkligen rätten och friheten att klä av sig naken och visa sig som den man innerst inne är, utan skam, utan att bli föremål för andras fördömanden.
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP