Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag


Grå

Dagar fyllda med steg

Benen i repeat

Ett liv men inget liv

Ingenting


Kroppen rör sig

Sinnet blankt

Hoppet övergivit

Delete

*kan någon bemöda sig
Skicka mig till papperskorgen
Och sen tömma den
Tack.




Fri vers av annapoem
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-16 19:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Dikt om livets framfart utan mening. Humoristiskt slut.
2018-08-22

  Gin83
Denna är ju underbar
Så charmig och okonstlad
Modern och väldigt mänsklig
Snyggt att slutet liksom knyter ihop säcken och att den är djupare tolkningsbar fram tills dess

känner igen känslan
Kan någon få mig att gå och fixa kaffe tack :)

Mycket bra
2018-08-21

  Stay Golden
Modern poetry. ^^
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem