Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för att förstå andra är det kanske bäst att ibland gå i deras skor - eller inte - men att se alla sidor.... men vill man tolka det som något negativt so be my guest - sen när är ett skällsord? Hmm....så fall är någon allt trångsynt


Gud är kanske transvestit

 

Har det kanske slagit er,

 

 

Att Gud vill alla kön väl
Att Gud klär sig i alla roller

 

Ändrar röstläge, kroppspråk

 

och andra attribut

 

 

För att Gud inte är helt bekväm
i den
identitet vi tilldelat

 

XY

 

 

XX

 

 

HEN

 

Att Gud är hetero, homo, bi
boychick
transgender, or whatever

 

 

 

 

 

Har svårt att känna sig accepterad
i vissa sociala sammanhang
och förväntningar

 

 

 

Har det nånsin slagit er

 

 

 

att det kan vara något så vackert, att
vilja se det vackra

 

 

i andra köns könsuttryck

 

 

 

 

 

och bejaka dem




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-16 19:44



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Skäms flicka
vakta din tunga
Jag är HELT normal
2018-08-20

  SatansSon VIP
Gud är en kraft. En Det
2018-08-17

  Fulbergarn
Gud är allt om han finns eller också sover Hen.
2018-08-16

  Fulbergarn
Gud är allt om han finns eller också sover han
2018-08-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När barnen var små trodde dom att pappa var en Gud.
2018-08-16

    Sefarge VIP
Så bredbrättat skrivet
Med vidsynt perspektiv!
Gud är en exploderade stjärna
Som finns i all materia och liv?



2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP