Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku






sköra droppar ljus
bryts av sensommarskymning
himlen blommar brant






Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 413 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-08-16 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill bara dyka in i denna haiku och låta mig översköljas av de sköra dropparna. Varje ord och rad knyts ihop med poetisk fingertoppskänsla. Åh, så bra!
2018-08-19

    Peter Söderqvist
Vackra rader som förstärks av ljusets spel genom droppen och över himmeln.
2018-08-17

  Nanna X
jättevackert!
2018-08-16

  S.A.I. Steve Lando
snygghajkat!
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M