Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Now it is history

I thought I belonged there

Det är enkelt
Du gick
Jag sa nej
Du gick
Jag dog
Du tog många många steg bort
Jag stod kvar
Jag ville ha ditt liv
Jag ville ha dig
Du hade etik, plikter, långsökta kärlekar
Jag hade dig rakt framför mig
Lika rakt intensivt som en galen, naiv, fri dröm
Men du gick
Jag tog min hand i min och styrde den
Åt vänster
I sällskap av höger
Så gick jag
Framåt
Framåt
Rockade min gång
Med sång om Lucia
Långt innan höst och vinterbestyr
Var ung
Strax utanför instängdheten
Förbi dig





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP