Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid vid min sida

Det var du och jag
I nattens mörkaste timmar fanns du där
Du tröstade, lyssnade och vägrade låta mig sova
hängandes över toalettstolen
hejade du på mig

När maten skrämde
jakten på kilorna tog över
Då var du där
med en stadig hand och visade vägen

Oh vad jag hatade dig
Men jag kunde inte låta dig gå




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-16 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment