Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues


avsaknad av er
behöver ingen mobil
lägger den i ån

ån som bildas av
mina sorgetårar här
ett brustet hjärta

ser bortom elden
solnedgången nalkas fin
lågor svalnar av

blickar bort mot skyn
doft av augustivindar
sorg förs åt sidan




Bunden vers (Haiku) av Havsvind
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-16 22:59



Bookmark and Share


  Viksten
Fin text
Blues går alltid hem
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind