Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tränder

Red Bulls, I-phones, bloggare, converse, acryl, vinyl, mocca, vegan, sub-talibaner, back-slickers, hörlurare, spandex, velkromare
modebloggare, noggers, haut couture, dry-dips, influencers, mood managers, super sonics, spleens, post-Skam, Chick lit, snabb acryl, ovänd vinyl, daterad surdeg, fibriner, nano-botar, celluida perfider, tömda monitorer, omvänd feng-shui, långa kortstrumpor, opumpade rumpor, hybrid cyklar, korsetter utan spännen, turkos meme, fulmjöls pizza, ebenholtslurar med egna s ä r skilda listor: utanförskapens curlade människiner utan rustning, vapenföra pacifister, isterbukar på LCHF, asexuella dockfistare, skattestekare, vego-vulgos, Jordan B Peterson, Dawkinsare, dansare, urbans, Burkina fasor, trans, gonadare, gonokoxker, stafylokocker, sjukhuskorridorssmygare, kulvertdragare, översättare, översittare grensle över svullomidjor där det råder stiltje å passion i en vämjelig mix. Asexuellt som sagts.
Tankesmedjor i Dalarna, vego-kök i Kalmar län, nudistbad i Blekinge, högre läroverk i Lappland - bara namnet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP