Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda, döva, stumma

 

 

det människan inte vill se

blundar människan inför

 

det människan inte vill höra

håller människan för sina öron

 

det människan inte vill prata om

förseglar människan sina läppar

 

när människan själv drabbas

är människan förvånad

att ingen ser, lyssnar eller hör

 

så fortsätter livet

med orättvisor, lidande och krig

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-17 09:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Feghet och omoral från alltför många, tyvärr.
2018-08-18

  Öknens Ros VIP
det var inte bättre förr även om man vill tro så.
2018-08-17

  BenGust VIP
Mänskorna var mer omtänksamma
förr vill jag minnas.
2018-08-17

  Öknens Ros VIP
Man upphör aldrig att förvånas!
2018-08-17

  Hopplös själ
Jo du,människan är full av brister och kommer så förbli ;)

Annars skulle väl sådana här sidor föra en tynande tillvaro. Hehe
2018-08-17

  Cikoria Blå VIP
Det ligger mycket i de orden.
Själv blundar jag och håller för öronen allt vad jag kan.
Det går inte så bra.
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP