Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad, tagning

Du leder
morgonen
mot dag

Som kompassen
visar riktning

Bara jag lyssnar
kommer tanken
som leder till
handling

Tystnad, tagning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-17 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP