Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Gråzonen

Möt mig i dunklet där dimbeslöjade dagrar döljer
Där ingen riktigt vet vem som för och vem som följer
Där melerade mellanlägen maskerar målen
Där mångtydigheten mörkar de svarta hålen
Möt mig i gråzonen, jag väntar där på dig

Möt mig i skuggan där chimärerna skymmer synen
Där vad som helst kan hända utan att någon höjer ögonbrynen
Där dagrarna vilar i tyngdlöshet
Så diffust att ingen riktigt vet
Möt mig i gråzonen och vila där med mig

Möt mig i gråzonen jag sluter dig i min famn
Låt den sluka oss och utplåna våra namn
Där ingen vet vilka broar som brinner
Där ingen vet om det är för sent eller om vi ännu hinner
Innan allt kollapsar i svart eller vitt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-17 10:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Den grep tag. Sorgligt vackert. Längtansfullt.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP