Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om blondiner

Blondinen fick sparken från jobbet när hon skulle sätta etiketter på burkarna – Vadddååå, säger hon, burkarna gick ju inte in i maskinen.

Blondinen ville åka vattenskidor, men hittade ingen sjö med backe

Blondinen kom sist i bröstsimningen – de andra fuskade och använde armarna

Blondinen skulle göra ugnsbakad kalkon, men den blev lite bränd. I receptet stod en timme per kilo och blondinen väger 58 kilo.

Blondinen försökte ringa 112,men telefonen har ingen 11-knapp

Blondinen stod i kön till nattklubben och efter henne stod 17 andra blondiner. Man måste vara 18 för att komma in.

Blondinen vattnade flaggstången så att knoppen skulle kunna slå ut

80 % av alla olyckor inträffar i hemmet. Så blondinen flyttade.

Blondiner köper inte konserver. Det går inte att få ner huvudet i burken.

Det är svårt att skala bananen. Det finns ingen lapp som säger ”öppnas här”

Och så blev blondinen skjuten i pannan: ”det var nära ögat”, sa hon.

Världens smartaste blondin heter Golden retriever




Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-17 11:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här är inte poesi. Det här är en man som slår sin näve i magen på en kvinna som råkar ha fötts blond. Det är vackert gjort. Vilken gentleman.
2018-08-17

  Spik

tur att jag är fuskblondin då
ja det här kan ju också vara poesi,
kanske

2018-08-17

  Annie b'larsson VIP
Ja, vi har alla våra små egenheter, specialnöjen, vissa gillar göra narr av olika kvinnotyper, blondiner t.ex. vilka ska du ge dig på nästa gång? rödhåriga kanske. inte för att det är intelligent för det är det ju inte, inte roligt heller. men folk är olika.
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar