Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myror

den utrotningshotade jättesalamandern
som levde i skogarna där jag växte upp
såg jag aldrig till

det sällsynta lodjuret
som också levde i skogarna
där jag växte upp
såg jag för första gången
vid femtio års ålder

däremot alla de myror
som lär överleva mänskligheten
tog sig in i mina ben
och har fortfarande inte lämnat
några varaktiga spår
efter sig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-17 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson