Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspussel...


Att lägga
Ett livspussel
Är egentligen
Inte så svårt

Bit efter bit
Fogas samman
Alla bitar passar in
Bilder träder fram

Snart är pusslet klart
Nästan
Bara en bit kvar i mitten

Att lägga
Ett livspussel
Vore så lätt
Om det inte plötsligt
Var bara ett hål kvar att fylla
Ett enda

Men två pusselbitar kvar
Med exakt samma form
Båda passar lika bra

Ett hål
Två pusselbitar
Med två olika
Ansikten

På...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-17 12:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Livspussel är vackert! Det är intressant då en ny varelse som kliver in i pusslet förändrar hela bilden!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT