Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
föråldrad term? maybe


Jesus och muhammedanism



I felt you build crest wane

so few moments


- such an eternity -
ago

all
through
a
failure
cess
a rough mess
I shuttered
as it shattered the pride
and something broke inside

a diluted essence it was
anemic to the core
cantankerous
never merry fun
it blotted out a sun
me
low on luck
stuck
in conjecture
too frozen too cowardly to even run




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 13:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
snyggskrivet, fick även lära mig ett nytt ord (cantankerous)!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam