Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ytterligare dimensioner


ständigt rör vi oss vidare ut ur en dimension
in i en ny och öppnare


då vi spränger våra gränser och växer
är inte det en inneboende längtan
inom oss .. var och en




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-08-17 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP