Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsara

Till alla er jag delar denna stunden med
Kom ihåg att det inte finns någon sked
Och inte heller någon slev
Och snart inte något korallrev
Så låt oss flyta ut på ändlöshetens hav
Med lugn och glädje, utan några krav
Här, nu, kan vi blicka upp mot våra skyar
Medan syrsornas sång våra sinnen befriar
Med en påminnelse om
Att de är vi och vi är de
Alla kolbaserade livsformer
Andas, sjunger, drömmer
Skapar och sker
Gråter och ler
Och ibland varandra ser
På en evig jakt efter mer
Mer glädje, mer frihet, mer kärlek, mer lycka
Vi är väldigt vackra varelser kan jag ofta tycka
Men tycka vad man vill så är vi vad vi är
Och vi bär vad vi bär
Ser vad vi ser
Ler när vi ler
Så låt oss ske
Låt oss le
Låt oss se
Mer




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån