Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöfarare






Lämnade ungdomens kända vatten
gav mig ut på vuxenlivets hav

njutit av små kluckande vågor
känt rädsla för fräsande höga

stött på grund, men kommit loss
med hjälp av andra sjöfarare

har haft tur att få resa länge
vet inte när den tar slut

någonstans finns en hamn
när seglatsen är över

båten dras upp på land
och seglen tas ner




















Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-08-17 14:57



Bookmark and Share


  aol
Så fint sant skaldat ja till slut är seglatsen förbi,
2018-08-24

  Anya VIP
Fin symbolism med livet som en färd på havet. Jag har aldrig gått på grund men däremot har det stormat ordentligt. Hoppas på stiltje i mitt tropiska hav.
2018-08-21

  Nils-Robert
Vackra rader om livets Stig.
2018-08-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat
2018-08-20

  Lottie Ålhed VIP
Kommit loss med hjälp av andra sjöfarare är en mening full av tillit Tanken att vi alla behöver varandra
2018-08-19

    Peter Söderqvist
Fin skildring av livet, må seglen fyllas länge än.

2018-08-18

    Havsvind
Bra. Fint! Vemodigt att tänka på sista hamnen. Hoppas någon annan kan fortsätta styra båten så fint som möjligt, som vi vill, så vi kan fortsätta att sitta på båten och njuta av vyn över havet <3
2018-08-18

  M.Eta
Fin livsliknelse, med bra slutpoäng.
2018-08-18

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt utvecklade bilder som tillsammans berättar om livsresan.
2018-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets seglats, författad med fina metaforer! Än ska resan inte ta slut.
2018-08-18

  DavidM VIP
Stämningsfullt och fint författat.
2018-08-18

  överlevaren VIP
Bra skildrat....livets resa som ingen vet med säkerhet när den nått sin destination...
2018-08-18

  Gunnel Eriksson VIP
Fin liknelse.
2018-08-18

  ULJO
Livets resa på ditt sätt. Fint
2018-08-18

  Maria Sundelin VIP
Hoppas det dröjer innan du kommer dit resan är slut
Kramar
2018-08-17

  Öknens Ros VIP
Resan genom livet kantas av både ljusa och mörka stunder.
2018-08-17

  Palett
Så fin beskrivning av livsresan !
2018-08-17

  Niliboy
Ja livet är tråkigt å kämpigt ibland, men vi lever för det ljusa sidorna mest!
2018-08-17

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=CN6yVPbS44c

2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP