Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompass


För vardagens perfekta koreografi,

behövs ingen karta.

Det är när jag vill nå dig under huden,

avskala dina tankar,

utforska det där leendet,

alla kompasser saknas.




Fri vers av sargassosea
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-17 15:09



Bookmark and Share


  jba VIP
Jättefint!
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sargassosea