Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod är inte alltid tjockare

Ibland kommer
hon smygandes
bara sådär

förstör dagen
som började
så bra

när hon
naglar sig
fast i tanken

när känslorna
inget annat vill

än att må bra

en kamp

mellan

känsla
tanke

och jag
blir så arg

frustrerad

att jag inte
kan styra

tanken som
tar överhand

när det
egentligen
borde vara

hon

som slåss
med sitt
samvete

hon

som ställde till

svek
ljög
lurade

mig
oss
alla

hon är
raderad
sedan länge

ändå kommer
hon smygandes
sådär ibland

nästlar
och naglar
sig fast

i tanken

Blod är
inte alltid

tjockare

än vatten





Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-17 15:43



Bookmark and Share


  Palett
Bra text om tankar som kan tvinga sig på och som är svåra att skaka av sig !
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter