Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gustaf Fröding gymnastiserar 8 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi står här vid brasan
vid kulnaste valborg
och eldar vår sorg
och den ruskiga fasan.
Och vi tror väl på våren
fastän den iskalla kåren
än drar och sliter så vilt.
Vi rullar in våran kropp i en filt
och slickar försiktigt små såren.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-14 12:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det var länge sen jag var på valborgsbrasan

2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP