Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten 2



Prydnad

Utslängd
i skogen
eller nertrampad
av folkmassan?
Jag valde
mig själv.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-21 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP