Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten 9



Prydnad

Vi sprang
runt
evigheten.
Du vann.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-29 08:09



Bookmark and Share


    Mim
Lekfullt Skaldat.
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP