Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stämning


månen bleknar vid midnatt
himlen blir en rökig dimma
ljusprickar kisar ur röken
åkern spänner sin bröstkorg våt och tung
djupa fåror gräver vallar mot rymden

tystnaden vilar sin rygg
mot kvarndammens prasslande gräs
i fjärran målar ljuset en bro
mellan land och vatten
på avstånd hörs svaga rop
från vildgässens plog

en ny morgon nalkas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-08-17 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP