Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japanska känslor 3


H A I K U


Snö på morgonen,
våren kommer sent i år.
Av egen vilja?




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-25 08:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Galant !
2019-04-29

    Mim
Älskar denna haiku.
2019-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Våren är nyckfull! Bra haiku!
2019-04-25

  Birk Andersson
aprilfrost
snödroppar fryser
på glad gubbe
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP