Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

augusti

och hur förklarar man så att folk förstår,
att läka tid tar mer än åtta år?

och hur lagar man ett sår med en hammare?
och hur älskar man den som blivit främmande?

man ger upp det lilla, trevande
slutar hålla allting levande
stilla tappas minnen, långt från våldsamt
det man en gång känt så väl försvinner långsamt

men hur lagar man en tid som gått för länge?
och hur älskar man den man inte känner?

och hur förklarar man så att folk förstår,
att läka tid helt enkelt inte går?





Övriga genrer av ungefär
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär