Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LES MISERABLES Musical in London 2018


NÅGOT FÖR BARNOMBUDSMANNEN OCH SOCIALSTYRELSEN

I situationer där barn utnyttjas
i föräldrarnas inbördes intriger
bör de förlora vårdnaden om
barnen.

*

Barn behöver alltid någon vuxen
att tala med,
som inte talar om för dom om vad
de ska tala om.

*

Barn skyddar oftast sina föräldrar,
även om de begått brottsliga hand-
lingar,vilket gör dem till medbrotts-
lingar.

*

Minst sju av tio familjer,skulle aldrig
tillåtits avla barn på biologisk väg om
kriterierna voro lika stränga som vid
adoption.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2018-09-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP