Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden
Tar aldrig slut

Tiden
Den stannar aldrig

Rymden
Så svart och mörk

Rymden
Så oändligt stor

Möten
Förekommer hela tiden

Möten
Går alltid mot ett slut

Du
Finns där någonstans

Du
Är försvunnen

Tiden
Slukar dig mot ålderns tand

Rymden
För dig liten överlag

Du
Bara försvann




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-17 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson