Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet och glädjen måste komma tillbaka!

En smekning på avtryckare och allt skulle vara borta.

 

Kulan sitter i kolven och bara väntar på att göra sitt jobb.

 

Andas tungt... Snart 

 

Blundar

 

Rädd för att hinna höra hur kulan tar sats från pistolen och rakt in i mitt huvud.

Handen skakar och jag känner hur tårarna rinner nerför mina kinder.

Tårarna som bränner som syra i mina ögon. 

 

Nu, jag måste.

 

Tar ett djupt andetag och trycker till.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 492 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-08-18 02:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt när det gått så långt...ord som berör och känns...
2018-11-12

  HelenaW
Otroligt starkt, ryser
2018-10-25

  Lars Hedlin
Känslan är oerhört stark i denna..Känns och känns igen..kramar
2018-08-26

  morgonstjärna VIP
det väntade jag mig inte av en ängel.

måste vara något förfärligt.

2018-08-19

  erkki
Titeln och texten får en att tänka till. Motsatsförhållande! Vad är din tanke med det? Annars är det en oerhört stark text du fått till! Bravo. En ren fantasiprodukt, hoppas jag!
2018-08-18

  Maiah VIP
Rysligt läskigt
2018-08-18

  bumerang

Vår hjärna klarar inte av att ta in vad som kommer efter det som är.

Låter det vara därvid.

varenda själ har tvingats (eller velat) in i döden.
Så min förvissning är
att även jag....
en dag....

skänker min närvaro till det som är
nåt annat finns inte


2018-08-18

  träsnidaren
Wow...vilken närvaro i texten. Igenkännande och mycket fint skrivet.
2018-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En talande stark text, om livets hopplöshet, och känslan att vilja avsluta.
2018-08-18

  E.Eriksson
Vilken styrka och vilken fruktansvärd känsla. Mycket tryck i denna texten!
2018-08-18

  Palett
Hemsk situation beskriver du i en stark text !
2018-08-18

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet om en hemsk situation.
Kramar
2018-08-18

  ULJO
Starka ord
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love