Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart, glasklart, du vet vad jag menar, kanske, eller?


å jag hittar en text som är hans
länge länge sedan
å jag ler
där är det ju
det där jag fångade upp med blicken och önskade att jag fick behålla med händerna




Fri vers av mögel
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel