Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17/8


Fel kurs - en drömvers

 

 

Skulle gått en spelkurs

kanske nån slags delkurs

fast det blev visst fel kurs

 

Så på något knasigt sätt

var jag på gymnasiet

ganska trasigt, inte lätt

 

Hissen gick till våning A

men den blinkade idag

gick visst inte särskilt bra

 

Kursen var filosofi

fel nivå så jag blev fri

någonting att bita i

 

Mobbingvåld i hissen

jag försökte dissa

slutade att gissa

 

Blinkade till dockan

just när han fick smockan

blek och inte tjock, fan

 

Letade min röda bil

den som gått så många mil

kände mig så smått fragil

 

Hela ryggen full av skräp

jag gick hemåt och jag grät

ack vad sorgligt detta lät

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-18 03:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Himla bekant drömtema med gammal skolgång som blandar sig i ens nutida försök.... Även fast filosofi aldrig är fel att läsa - så kan det bli galen nivå... likaväl som maktmissbrukande våningsplan.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X