Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmildrande omständigheter!

Var öm och lugn mot mig idag!
Mår inte alls så bra.

En kota i nacken spökar och värker.
Det syns inte utanpå, ingen det märker.

Låt mig få ligga med min värmedyna.
Ha pläden på och bara tryna.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 09:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas det har gått över!
2018-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Det unnar vi dig.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP