Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykologi 5


Anti-vrede

Skratt,
min vän,
läker skadorna,
och glädjen
smeker ärren
och ger hopp




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 09:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint komponerad dikt som säger allt på några få ord.
2019-06-19

  Evelyn Falk Möller VIP
Absolut :)
Att skratta är hälsa för kropp och själ.
2019-06-19

  Elwania
ja ilskan mår även bra att skratta med i lyckan om hopp
2019-06-19

  Fulbergarn
Absolut :)
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP