Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1038 svenska Skog/Gård till försäljning. /hemnet.se. ( tanke, varför) bild: GAS som folket i Bucharest gasades av gendarmer under veckan.


Med ögon i sol vi vaknar om inte bättra på oss.

 https://stirileprotv.ro/stiri/social/protest-de-comemorare-a-victimelor-jandarmilor-ne-au-gazat-ca-niste-nazisti.html

 

1038 svenska Skog/Gård till försäljning.

Jag är riktig upprörd hur visa svenska målvakter poliser beskyddar dem korrumperade till rang av kungar på område i Sverige! typiska dagens gendarmer från Rumänien som giftig gasade folket i veckan med förbjudna ämne av NATO även i krig men tillåtit i hela Europa kväva folkrevolt.

 Utan tjänstbricka numer, så de kunde vara vem som helst gå dit och slås i EU land för lust och egenvigning.

Förenades två lägre ”Diaspora rumänska” och landetbefolkning mot korrumperade politiker som söndrar och härskar på beställning av diverse länder skurkar. ”Divide et impera”

Bland tusentals kommentarer jag hittar Sverige och Irland som används som exempels som praktiserar koncepten och hotas med, grund zero (NOL)demolering genom bränder, och andra sociala utstuderats katastrofs…

 Nu kan jag inte skriva mer för att hela veckan har varit på Facebook följa händelser i Rumänien som är i samma situation i skolväsendet och hela  infrastruktur och servicesektorn.

 Razavan Stefanescu från Åkersberga åkte på 10 aug till Bucharest. Med en svensk bilplåt ”Muie PSD” återfå sitt Rumänien tillbaka och han är på väg till Sverige redan, säger han i ett meddelande bara lite gasades, magrat och blivit vitt hår.

 Men vist även sociala demokrater är involverade från hela Europa i mutskandaler med dödlig upplösning för EU samhället, vilken mark underfastigheter är såld med fördröj av åtnjutande rätt med 10–15 år, som under tiden blomster planterades med mänskliga sköld i form av tiggare;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-18 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP