Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-08-16


Vilket filter använder Gud på insta?

 

När jag gråtit får jag röda ögon
Fuktigare läppar
Blöta kinder
Och något svullen näsa
Och det lämpar sig inte när man ska
ut på stan och fika med en vän som ringt spontant
eller shoppa på Götgatsbacken

 

och posta en selfie på insta
med fyra timmars sömn på nacken

 

Ibland undrar jag om Gud har samma i-landsproblem
Ibland undrar jag hur en influencer
med över miljarder följare
Tar sig i kragen, rycker upp sig

 


Ibland undrar jag vilket filter Gud
skulle använda på insta?
Vilken posé som ger bäst skimmer?

 

 

 

 

 

När livet känns som en gråzon mellan Perpetua, Slumber
Inkwell och


 

 

 

Helvetica neue

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP