Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag en dag

 

 

Om jag en dag kommer fråga mig

varför mitt hjärta svider
 
så var det för att vi
 
råkade ha samma tider
 
gång på gång
 
samma sång
 
väntandes på tågperrong

 




Fri vers av PkA
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-18 13:36



Bookmark and Share


    fannyaurora
enkelt men vackert och hjärtskärande på samma gång
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA