Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...en meta-deckare och/eller dokusoppa...


FiskarDeckarTrion, kap. 14

 

 

U-båt längs nordälvars djup de nu for

trångt mellan fjällen, kom ut mitt i fjordar

 

Fiskarna osams bland spakar och skåp

saknade uppsikt mot kor, fåglar, gårdar

 

Drunknat i ord över skärmar, blå sol

löser mysterium, men gåtan hårdnar :

 

Vem härdar längst ut - när havet därpå

drar tag i farkost, får plåtmage plaska???

 

Scary Squid avskär all sydlig, skön flykt,

svänger mot rysk brandrök, fram till Alaska???

 

Eller ska sällskapet återta spö't -

trolla bort trasslet tills trådar sig ordnar???

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 14:10



Bookmark and Share


  Nanna X
Ja vem vet om inte författaren ; )
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP