Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan för livet

Rädslan för livet och hälsan

är ibland större än rädslan för döden

Jag har en bekant som då och då ringer

till mig för att tala om "att i dag har jag gått tiotusen meter";

som han sett på sin stegräknare

Han tävlar med sig själv (och indirekt berömmer sig)

om hur många meter han går varje dag




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-18 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP