Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika

Lika mycket utanpå
som innanför
krälar de
nerverna
de som gör
allt så svårt
och jobbigt
benen och armarna
i magen
måste andas




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 16:23



Bookmark and Share


    fannyaurora
något man inte bara läser utan också känner i kroppen!
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP