Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt

 

 

 

 

så blev det till sist

bortom pendelns långsamma

svängningar tick-tack

tick-tack

 

på fältets sydligaste förgreningar sporadisk

blåförskjutning visade

spektrogram

med

köksinredningens varierande

tonalitet

 

rider jag grensle över

vågtopparna

i natt

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-18 17:54

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Engel
Förlösning. Vackert!
2018-08-25

  Oskar Styrbjörn VIP

/då

rider jag grensle över

vågtopparna

i natt/


bravo,bravo, bravo
2018-08-19

    ej medlem längre
Ett crescendo i surrealism! Mycket originellt!
2018-08-19

  henke_r
Snyggt käre skrivarvän! En fröjd för ögat i sedvanlig ordning.
2018-08-18

  AKT VIP
Drömmar är värda att vänta på var natt.
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP