Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog


 



 



Jag har spelat min roll, dansat min dans,

snurrat på tiljor av sus och seans:



 



Komik! Piruett! Tragik! Spagate!



 



Minnena knaprar på skräp och skrap ...



timmarna tumlar i Tidens gap



 



Åren står tysta bak´ ryggen



 



 


 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-18 18:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vilken fantastisk epilog!



2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same